Skip to main content

Carta

ENTRANTES        
Pementos de padrón (segun temporada)      
Patatas bravas o ali-oli      
Patatas dúas salsas (brava e ali-oli)      
Gyosas recheas de Polo ou de Gambas (6 unidades)      
Gyosas recheas de Polo ou de Gambas (12 unidades)      
Croquetas (6 unidades)      
Croquetas (12 unidades)      
Táboa de Xamón Ibérico con Tumaca      
Táboa de queixos galegos (Tetilla, Arzua-Ulloa, San Simon, Cebreiro Queixo azul)      
Táboa mixta (Queixos Galegos e Xamón Iberico )      
       
ENSALADAS         
Ensalada Regueifa
 (Leituga , Tomate e Cebola, Frutos secos, Picatostes, Reducción de vinagre de módena) 
        
Ensalada de Queixo Azul
 (Leituga, Tomate, Frutos secos, Picatostes, Reducción de vinagrede módena e Queixo Azul gratinado) 
       
Ensalada de Rulo de Cabra
 (Leitugas, Tomate, Xamón Serrano, Picatostes, Reducción de Vinagre de módena, Frutos secos, Queixo de Cabra Rebozado) 
       
             
RACIÓNS           
Zorza con Patacas         
Raxo con Patacas         
Albóndigas caseiras con Patacas         
Xamón asado con Patacas         
Carrilleiras de Porco Ibérico estofadas en viño tinto con Patacas         
Hamburguesa de Boi Caseira con tetilla e guarnición (Patacas e ensalada)      
Codillo estofado en viño tinto con Patacas      
Risoto de setas (Con Boletus, Champiñons, Setas e Portobelo)      
             
POSTRES        
Sopa de Chocolate Branco         
Tarta de Caramelo con Galleta          
Tarta de chocolate con noces         
Tarta de Crema de Queixo e Cenoura       
Tarta de Profiterois       
Cañitas recheas de Nata       
Brownie de Chocolate Temperado (con Sopa de chocolate Branco e Barquillo de Galleta. So fin de semana)       

Reservas

Teléfonos de reservas: 691 078 896

Xa non é obrigatorio concreta-lo menú para as ceas de grupos, pero se estás interesado ponte en contacto con nosco e informaremosche.